Friday, 20 May 2011

EXAM !

haha . aku paling suka bila exam ! 
ohh goshhh ! bodoh laa kalau aku suka exam week ! 
huh ! exam exam exam ! aku harus lulus ! XD

27052011 last day in sch !
so better be rajins belajar !
seperti budakk berjayaaa inii ! XD ohh yeah ! go fara go !


p. akaaun f gagal ... TWO MONTHS DUDUK LANTAI BLAJAR !
MACAM BUDAK BUDAK WEI !


da ah PA ni macam haram nak masuk kat otak =.= tambah lagi dgn AMATH !
hah ! macam sibai teros otak aku wei !

satuuu pun jangan harap aku dapat jawap nanti .
da ah kliru dgn rumus mane na gune T___T chettt ! sakit jiwee aku !


takpe takpee ~
nanti aku men entam jee HAHA
ap menatang yg aku ingat , itu aku tulis kat paper :D
bagi penoh 5 paper nanti ! BAHAHA !
pasti aku dapat A+++++++++++++++

huhaa . yang penting jangan tiru gaya aku :D
pasti tak lulus kalau kau ikut cre aku ni bhahahaa .

GET A's !

Tuesday, 17 May 2011

♥ shukaa shukaa jee >.< ♥

sayaa sukaa tengokk face awaa 


walao pun hanyaa dalam photo 


sayaa benci orang kataa awaa mmcamm 


busy body seyh orangss tuu ! ♥ 


haha 


yay yay yay ! 


tenapee sayaa sayang awaa sangat sangat nhee ~ 


huhukks ! 


nakk jee hari hari meet 


tapi awaa jaoh geelaa ah ! 


napee ah ite jaoh jaoh en bee ? 


hummm ! 

Saturday, 14 May 2011