Tuesday, 2 August 2011

BULAN RAMADHAN ♥

Assalamualaikum warrah mutullahi wabarakatuh dan 
selamat berpuasa kepada umat islam :)
Disini Miraa nak amek kesempatan nak gtaw that Miraa akan mengurangkan penggunaan facebook dan blogger kerana Miraa mahu tido XD jokee
mcm biase laa kan , kalau miraa bukak facebookk . Miraa akan memarah dan memaki haha
time poase mne bole buad macam tu kann ? :D
so , spaye HATI , LIDAH dan FIKIRAN Miraa oke . Miraa akan bersenyap-senyapan dahulu buad SEBENTAR *apsal ah ayat aku macam ANEH nii haha*
Time puase ni Miraa macam bertambah malas nak g sch ah :D
rse ngaantukk jeh time cegu ngajaa kat depans :D
homework pulaa last-last minutes baru nak buad :'(
WAKE UP MIRA ! NEXT YEAR SPM !! =.=''
fyi : dalam hati ni en en en , Miraa rse macam Miraa nakk jadi budaa baik :)
tapi saluu saluu tak sampai :'(
siape tahu cane na jadi baik ? X'D
"Solat itu tiang agama" ni yg salu bermain difikiran Miraa , tp susah untuk Miraa penuhi solat 5waktu :(
sluu sngat 3-4 jeh ! sedih Miraa macam ni ! 
Anyway back to the title , happy fasting everybody ! ;]
♥Assalamualaikum warrah matullahi wabarakatuh♥
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini