Hidup aku sebagai kakak :'D

Views
♥ Assalamualaikum warrah matullahi wabarrah katuh 
harini miraa mao kongsi pasal dunia miraa s a KAKAK ! :D
act jadi akak ni bukan best sangad pun =..="
kalauu naa tau , hehari kne marah X'D
well not like every minutes laa kne scold .
Sebab dimarah ; -
1. adt gadoh ; mesty miraa yg d persalahkan sebab tapandai jge adt ! X'D
2. rumah bersepah ; well miraa ad 2 adt lelaki . da nme un lelaki mmg laa suke buad sepah kan ? kesimpulannya miraa yg akn dmarah when umah bersepah & dtuduh tak sapu umah X'D
3. sinki dapo penuh ; well lelaki laa kate kan . malas basoh pinggan ! haha sian . msty mom akan kte "knp x cuci pgn ni!" haha , then the boys will senyap dan mcm biase laa . miraa yg kene wuwu sedih dunia ! X'D
4. class petang ; well adt miraa sorang ni f2 n salu ad klas luaa jadual . miraa salu awal plg dr dy , so miraa akan cll mom minx amek kat sch . when nasib tak menyebelahi , mom akan marah cuz miraa minx amek awal sdgkan adt blom kua klas lag haha . tabah kan jee la diri ini kan ? :)
5. wifi ; adt salu on off on off wifi ! haha when miraa tego sikid dowk marah miraa alek . hais ! susah tol ! mom akan marah skali lagi ke arah miraa sebab miraa kan plg tue dan brakal XD
well tamao letak bebanyak lagi ah . thats all bahaha :D
walaupun hehari kne marah sebab adt , miraa tetap sayangs dorang :)
and walau mom salu marah , i still love her ! ♥ hee ! i love you mommy!
*tulus dari hati*
well thats what girl do kan ? nak buat mcmane lagi ?
we gotta move on and keep majuu forward :D
Thats all from me
Thanks for reading 
♥ Assalamualaikum warrah matullahi wabarrah katuh 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini