♥ LIKE KING ♥

Views
Assalamualaikum warrah matullahi wabarah katuh 
Today , miraa nak cerite pasal budaa KECIL ni haha LOL
Helmi nip satu sch nan miraa , well kos jeh len . 
dy amek PD miraa amek PA haha lebih kurang same  jeh kan ? LOL
Enough about sch ! 
ni naa gtau ni , kalau korang da add dy then tgok NOTIFICATION menyala dan memaparkan jumlah yang banyak . Pls jan pasan anda MARKET haha . Why ?
Thats because buda HELMI ni suke bagi NOTIF orang PENUH !
bolee mengakibatkan sakit jantung tau when kenkadang tenguks sampai beratus-ratus macam ni;
HELMI LIKES YOUR STATUS .
HELMI LIKES YOUR STATUS .
HELMI LIKES YOUR STATUS .
HELMI LIKES YOUR STATUS .
HELMI LIKES YOUR STATUS .
HELMI LIKES YOUR STATUS .
HELMI LIKES YOUR STATUS .
HELMI LIKES YOUR STATUS .
HELMI LIKES YOUR STATUS .
HELMI LIKES YOUR STATUS .
hahaha LOL ! mate yg ELOK bolee jadi TAK ELOK when tgok spammer macam dy!
well miraa bukan naa bg korang takud unto add dy . But , miraa iingat kan j
Kalauu bolee laa en , korang add la dy reramai . patuw penuh kan notification dy
Mesty best nanti when dy pun kene !  LOL
Well hey Helmi ! Here's your trophy ! haha
keep on your "GOOD" job okay ? haha
Thats all :)
Thanks for reading !
♥ Assalamualaikum warrah matullahi wabarrah katuh ♥

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini