Saturday, 6 August 2011

- luahan otak .

Photo info :  24/11/2010 - Dalam airplane Air Asia otw pulang sabah
♥ Assalamualaikum warrahmatullahi wabarrah katuh ♥
Haih , knape eh miraa saluu ingat an dy ? XD
Saluu sangat daa memikirkan pasal hari tuuu :')
Terlaluu sinkat mase kite bsame sayang ! ew ! geli gemalai aku !
Kalau laa masa bolee d rewind-rewind kan bagus hi hi hi
Agaknya bila lagi dapad pegi KL ? hmm :')
mommy ! jom la kita pegi KL ! kita meet bakal menantu mommy !
Kalau miraa kat sane , miraa mau meet dy lagi ! :D
miraa daa list kan daa ap yg na d buat nanti haha LOL
Things to do with him ;
 Shoping ; hi hi . miraa mauu shopping patungs jeh nan dy nanti haha
 Eat ; mauu pegi MCD lagi macam dulu ! haha pas g MCD kite g KFC pulaa tau ! pehh , msty menjadi bunced nanti haha best !
 Movie ; this time mao tgux citer hantu  .  hari tu tgux megamind . tak in soul betol cite tu . haha . then dudo coup seat yg HALAL tau :D
* hari tu men sembarang je dudo coup seat yg kosong haha * Exercise ; haha kalau dulu 3-4 kali turon naik stairs , nanti mao 5-8 kali bole ? bole la jadi slim :D
 Etc +  +  +   +  +  +   
hahaha ! na buat sumee yg mushroomss kat atas ni buat ! :D
awaaa daa janji to na buad :D
Photo info : snap pic ni time kat LCCTKK
haih bile la na dapat naik menatang merah putih ni lagi ! X'D
daa ta sabar ni ! XD
ah ! puas hati dapat luah ap yg ad  kat otak ! ki ki ki 
♥ Assalamualaikum warrahmatullahi wabarrah katuh ♥

Share:

3 comments:

  1. Nak domain [dotcom] free setahun untuk blog anda? Jom join contest 'Hadiah Raya Buat Anda' di blog saya :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini