Friday, 12 August 2011

rendu makanan cegu Ainul

Assalamualaikum sebagai pembuka cerita
It's Ramadhan . Semua berpuasa kann ? :D 
ni miraa na cite pasal , err err macam kat title tu ! haha
time puasa , kantin tak bukak . kop pun bukak tp ap jeh ad ? :D
miraa mula merindui makanan-makanan yg cegu miraa buad !
especially nasi goreng and bubur ikan masin ! buatan siapa ? 
well the one and only teacher Ainul laa opcos!
masakan cegu Ainul sume sedap . yg paling best , iannya HOT . 
by hot i mean it s really HOT haha
bubur ikan masin dy paling miraa suke . yumm yumm !
but tym puasa cegu mane ad jual , if ad pun kat bazaar :D
saluu miraa beli 2 cawan time kat scola haha . sedap tau !
  
ahh , i mishh this bubor jagung ! haha
tengok laa , tgal 1/4 lagi bubur ini :D
sweet , and it tasted like corn ! haha well opkos laa ! 
da nama pun bubur jagung ! haha LOL
ahhh , nanti miraa mau soh mommy miraa buad kan bubur jagong jugak laa :D
oke thats all nak kungsi dalam entry kali ni
keep on reading ! :p haha
Assalamualaikum warrahmatullahi wabarrah katuh

Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini