Saturday, 17 September 2011

benci kau ..

tittle je lelebih LOL
humm , just na kuar an ap yg terbuku dalam hati ni :')
maaf laa f buat korang tasuke post neyh . if tasuke tayah la gegedik naa read sampai bawah :p
hey hey yg tgh cari BF , sesuai anda read ini :D lelagi unto my adik2 yg comel yg tgah cari BF :D
bang bang ! HAHA ! miraa akan tembak sesape yg bagi tggal comment JAHAT

BAIK laa . ni ad bebrape faktor yg menjadikan miraa sakit hati . well jadi an ah pedoman ye cik adeq :p
1. good looking guys : miraa ad pyakit dmane miraa a bit hate nan lelaki gini :D well meby sbb pernah CEKEWA kud DULU :D well hey adik manis , jgn pilih lelaki yg ad KELEBIHAN ini j tau . menyakitkan hati nnti HAHA org yg JAMBU ni saluu ramai peminat . tatakud k nanti cemburu , then silap2 d madu kan tanpa pengetahuan :') dgaq na cakap akaq ! XD!!!

2. near by guy : well skg ni sume lelaki yg miraa nampa ta menarik lnsung :D miraa agp dowk ADEQ n ABANG j . miraa da taley trust kt lelaki yg dekat-dekat :) kekadang dorang ni pandai sangat MENIPU . dwk cakap itu ini itu ini . macam tapaham ap maksud RING yg ad kat jari miraa j :D (amboi , mcm laa cincin kawin) . but hey tolong laa paham KAWAN . dulu dulu , skrg sskrg :) oh yeah girl , jgn laa pulaa korang2 mgedik dgn LELAKI LAIN f korang da ad BF ye ;) kalau ye pun ad bf yg dekat , jan laa dok bekepit 24hour :D bosan naa f tguk lelame :D

3. KESIAN : okee , I admit it . kesian kn org tak membawa faedah lgsung f dalam bab coup coup . miraa da pernah kne daa :'D kesian miraa naa . HAHA . well korang tayah laa na kesian kan sgt kat mamat mamat yg dok mintak coup nan krg . buang mase j ;) bek bg org tu alasan bebanyak . or plg senang , stop conversation then remove . f miraa , miraa akan BLOCK then tuka num :D sonang cite kan ? tayah laa pula mamat uh na kacau korang lagi

4. sunyi : HAHA ! well ad yg bwu daja nam then masuk fom 1 mmg ah sunyi kan ? well HP daa ad tapi tadaq sesape na d text . mem kat scola pula sume sibuk ukir2 iloveyou iloveyou kat meje , paper , tangan bla bla bla  . buang mase :D mesty korang jeloush jugak kan ? tadaq bf laa tadaq kawan laa . buang tu jejao laa sayang ;) baru fom 1 laa kawan . awal sangat uh HAHA . my mom salu cakap , blaja dulu baru na cari KAWAN . hehek! tp mom miraa pnh ckp that when miraa fm 3 miraa akn ad bf , well mulut mama miraa masin ouhs . miraa ad bf yg gendud skg niyh . so suwoh ah mama korang cakap gak eah  HAHA lari tajuk !! ingat j ah belaja dulu :p

5. BALAS : haha , jgn amalkan menatang ni tau ;) tak best . bole sakit an hati then mende uh ta an sttle smpai bebile f keep on main an prasaan org lain sbb prnah luka . well BERPENGALAMAN :D yeah miraa tau ia ny menyakitkan hati , but sabar . sampai bile ? tatau laa pulaa :D but its worth it ;)

HIHI ! mengada laa kan miraa taip ni . satu pun tak bersangkut paut di antare memasing -.- huh ? HAHA well ni laa cre terbaik buang kesakitan hati :D mengarud j lebih ! 
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini