Saturday, 1 October 2011

Note at end of every post

Untuk mereka yg malas nak tulis from bla bla bla balik-balik boleh guna tuto ni :) well at least korang tak pelu nak tulis benda or ayat yg sama tiap kali nak publish entry kan kan ? anyway boleh tak tolong bunuh lipas ni ? -,- time kasih jom mula !


1. Dashboard > Design > Edit Html > Tick Expand Widget Template
2. Ctrl + F and search these codes : 
<data:post.body/>
4. Copy and paste these codes below  this code <data:post.body/>
<hr/><center>YOUR MSG</center><hr/>
5. Preview , save
Share:

1 comment:

  1. akk . boleh tak sembelum buat tuto tu tunjuk dulu gambar . sebb tak tahulah iklan nuffnang mcm mana dll . contoh je

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini