Pre-last post HAHA

Views
Assalamualaikum. Sy buad post ni unto buang mse sebelum 2 weeks sy akan hilang . pegi mne ? STUDY haha . mcm tapecaye kan sy bole study ? well this will be last post petame . meby esoc post lagi satu kakakah !  
13-30 October 2011 [ EXCEL]

Tak bole kaa next-next week buad excel ? :D kan senang KAMI nak belajaa XD !!! ni tak cukup laa dari bukak scola sy bukan ad belaja pun HAHA . nak kutok sy kea ? nak kate sy pemalas ea ? HAHA buang mase laa awak :) memang sy ni pemalas pun . sy suke amalkan budaya last minute study . so what ? sy lulus what ? //cewah bangge Nampak ? padahal 2-4 subjek salu failed// hihi !

Subjek mengancam !
Additional Mathematic ni more to Ubat Mati XD bapak laa . awal taon bukan main easy macam makan kacang soklan dy ble tbe aher-aher soklan sume bole d ibaratkan macam makan batu :D haram wei nak dapat 1mark . haihss . ntah laa pula exam kali ni dapat bape belas jeh mark AHAH
Prinsip Perakaunan ni pula more to buad sy jadi boil . hehe ! bukan buda bio jeh bole boil tao ! buda PA pun ap kurang ny HAHA seumur hidup sy , meby sy prnah lulus sekali sahaje haha best en ? gumbire lol lulus PA buad yg petame kalinya . then keduakalinya mengikut jejak amath yakni FAILED hahaha tak paham laa np sy amek PA ni haha . fes macam best then jadi makin tak best :D nanti harap-harap ad bunyi laa paper exam sy . amin
ICT ? haha OMAIGEE I hate it :D at first OMAIGEE punyee la sy suke subjek ni . but then when assignment mulaa dating , sy mulaa buang tebiat dalam menyiapkan semua keje kibai uh . heheh ! terkasar XD ap bole buad ? lumrah laa katekan . haha . lagi pun sy sibuk laa skung menjadi kan Angry Bird to Angry Domo XD ! beshh laa tenguk Domo kasi paku itu khrokk khrookk HAHAHA

Subjek luar biasa !
Modern Mathematic . hey ! caye atau taa sym akin lemah dalam subjek ini :’( at first sy jatohati sama ini menatang but then exam harti tu tu tu sy jd makin tak rapat dgn mod math ni . anybody tau taa np relationship sy nan mod math makin lemah ? HAHA
Sejarah ! HAHA ! wei ! sape bole bg sy tiru jawapan dy mase exam nanti ? sy lomah gilo nan sejagoh ni :D sym mg tasuke belaja ini menatang KECUALI sy ad nak an something baru sy kuad-kuad study inisubjek haha . ad tips taa ? selain membaca . sym alas membaca . haha . baca tajuk pun daa tido bk kate kawan sy Siti Najihah.

Relationship !
Alhamdulillah still okay and bermsg dgan lancer tanpa halangan walau pun salah sorang salu wat hal dgan tinggal kan psangan masing-masing unto tido dengan TAKSENGAJA :D well ap na buat kan ? tetido tetido laa jawap ny . tp sy ni ad masalah dmane memalamo sesubuh sy dgn tetibe tbangun HAHA kau ad ? oh okay laa tu . ahahah sy ta jelly pun kalau awa ad msalah yg sme nan sy . EH ! lari title ! snanye naa gtaw yg sy syg kat dy :’D !! LOL ! tak salah kan sy luah sikit-sikit prasaan yg ad dlm hati sy ni  :) hmm sy jelly laa tgux dy dekat nan pempuan lain ! X’D mahap laa ! ad queen cntrl pye pyakit sikit daa kat diri sy . waw ayat ap laa sy wt ni kann . Mieraa salu bg sy takud -.- dy kate “sedangkan yg dekat pun boleh curang ini kan yg jauh” HAHAHA ! mieraa ! ai takud laa bile you kate macam tu :’( ai takud mulut you masin ! XD jan lagi cakap tau tau tauuu ! nanti I tiom an mulud you pakai muntod ayam XD !! hehe no heart feeling :) hehe ! yg penting , ai sayang ai punyee Domo kuad kuad :D tau dakk GG Domo tu mcm boyfee sy ngahahha hihi ! jan marah tau ucuk sayang >.< ! hihi !! I love you ZAENUR NATRA ZAKARIAH

12 October  2011
YAY ! rse macam tanak dating scola jeh esok ! knape ? :’( ! malas nak gtaw ! btambah teruk nantip Syamin buad kt sye XD yg penting sy nak DOMO-KUN !

THE END
Oke laa malas naa taip memanjang sampai bawah . HAHA da sampai bawah what ? ihihi jan lupe Afundi Miraa XD !!! LOL ! jan lupe doa an sy lulos cemerlang dalam excel ni haha tataa . Assalamualaikum warrah matullahi wabarrah katuh .


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini