Sunday, 16 October 2011

Energy Saving Mode

Energy saving mode looks like this
1. Dashboard > Design > Edit Html > Tick Expand Widget Template
2. Ctrl + F and search these codes
</head>
Copy and paste these codes before previous code
<!-- save your energy -->
<script language='javascript' src='http://nikbir09.ws/scriptforenergy.js' type='text/javascript'/>
<!-- save your energy end --> 
3. Save , preview

Saya tahu korang baik , tolong saya klik skali boleh ? Terima kasih :')
Share:

12 comments:

  1. saves lil energy lapy :D when korang ta buat ap2 kt browser blog korang , screen akan jd gelap mcm dlm gbar tu

    ReplyDelete
  2. macam mana nak copy code tu .. itak boleh tekaN

    ReplyDelete
  3. soulpurplelovers cara nak copy ? try read the RULES

    ReplyDelete
  4. mcm mane nk copy ye..Anis cuba x boleh la..

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. ada tgk tuto cara guna ctrl+c ? Anis Shahira

    ReplyDelete
  7. dh boleh copy tp x jd la...nk tunggu bape lama tuk jd cam kat gamba tu?????

    ReplyDelete
  8. tak lme kot . dalam 1 min f tasalah . jgn gerakkan mouse

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini