Hacking Fara's Blougie :D

Views
Assalamualaikum . Okay first of all I just want to say FARA ! IM SORYY :'( I didn't mean to make your blog like that :'D I just do what I thinks cool . HIHI !

New BG
It's a lil bit macam problem nak cari BG budaa ni :D why ? Okay , dy nak BG yg animated :p puihh . nak tembak kau lelaju faraa ! haha . So , by calculating and doing some penyiasatan //mahaii// . Sy amek sikid idea dy use STARy BG macam theme lama dy . hihi ! BG tersebut serupe sebegini haha
New header
You're old header agak tak kene nan BG baru tu . It's white so ta nampa . So it tooks me 2min to make you this header . I know its not "comel" -.- haha . hope you liked it :p
Post Body
At first nak buat body bintik bintik like mine . But then Aini and Miera said same jaa macam blog sy HAHA so then tuka pegi Paper yg a bit macam d keronyokk hahaha . Then Betty pulak kate macam tak sesuai untuk blog awak -.- so baru tadip tuka dgn stripes :D Then widget kat side bar pun sy tuka bagi masuk dalam kotak kotak . //psstt ! sy rompak photo awak yg menawan tu hahahha// Follower ? HIHI ! DNTW ! dlm prosess pakse orang follow ni haha . and 2 post are shown . hihi . why ? meby post awaa pendek kud . macam miera . haha . so macam ni laa keadaan blog awak faraa sayang :p !! haha
Fan page and new music
wihihi ! just for extra , sy gedik sangat pegi buat kan fanpage unto awaa :'D kalau tanak remove sajep ye widget tu :p the music cik faraa yg bagi time khamis tu but mahap ler . Bukan youtube player . sy tak pandai nak buad XD Its a dumper player . n meby lebih kemas kud bahaha tengok !! da ad fanpage sendiri HAHA
Overall , 
Aniimated BG
Blog yg cerah
BG color shout box ( tak tahu PW shoutmix kau haha )
Change song
Alert msg when exiting the blog ( coding lupa haha )
Tema biru
Follower sampai seratus (hehe im on my way adverting your blog :p)


So , nenanti laa yg lain sy ubah ea ? Okayy ! Here's your blog ! Pegi laa tengok haha FaradinaMY  //end of post

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini