Monday, 17 October 2011

Meitu xiuxiu

Updated : Download the new version here

Saya tahu korang baik , tolong saya klik skali boleh ? Terima kasih :')
Share:

12 comments:

  1. terimakasih akak for sharing :)

    ReplyDelete
  2. akak!kenapa bila sy download,ada cina-cina punya tulisan!tolong sy akak! T.T

    ReplyDelete
  3. Kalau guna Google Chorme die bahasa cina jugk ker?

    ReplyDelete
  4. yup . software ni sendiri mmg chiness dear .

    ReplyDelete
  5. dear miraa hussin, software nih untuk apa ye? terima kasih.

    ReplyDelete
  6. RedBayes software ni untuk edit2 gambar .

    ReplyDelete
  7. mira . haha u nk thu ta when i download this sofware ,my lappy teros jd bahasa cina semua . haiyaaa mcm mana mau buad ma kasi normal . hihi ^^

    ReplyDelete
  8. aduhhh.. macam mana nak delete software ni?? semua cina..
    Toloooongg..

    ReplyDelete
  9. Tee , boleh tengok kat tuto . Ada tu cara nak uninstall meitu ;)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini