Thursday, 27 October 2011

No tittle :D

arr ! ICT sucks ! I just hate answering ICT in the exam paper . My mind was totally empty by that time . But thank god excel is finally dead hihi . My exams just past away and my baby's exam is going to be born . WTF? SPM lerr haha . mesty kurang kan msg msg encik buntal tu haha . This is for the future :D

Okay , I thinked I can tahan laa sangat tak text dy but then tasampai 24hour da macam orang kurang siuman laa sy putarputar satu rumah ahha . Until now over 6 times sy makanmakan . \o/!! haha dy kate biaa kan jeh gemokgemok ngehngehngeh ! GLMD ! :* //opps haha

After recess tadip kat scola kan kan kan . T.E soh pegi makmal comp . SIAP BAWAK FAIL AND BUKU BUKU LAGI ! Then guess what ? TE pasang movie -.- anak sape tah yg mempermalukan KAMI tadi haha semangat nak belajar ! Then tengok pulak cite industan . bapak , diri sume bulu rome hahais =.=!!

Epy : Dorang Syamin tidak p sini tu kan ?
Me : Ntah . Kali laa . Np ? Sedih kau ?
Epy : (Pusing depan nuntun cite industan)
//Syamin & the gang masukk//
Epy : (Putar lakang then senyum)
Bahaha . shuweet jeh laki ni haha . I don't know laa if she's his first love or ap but , yay . Since form 1 tak penah sy nampa dy berkelakuan sebegini haaha . that makes me become jelly HAHA

How sweet :'D fyi , kalau sy nak buat macam ni pun kat moko jeh sy brani . Tu pun kire d private kan chatroom tu hihi . Tapecaya ? Ask laa Akim . Dy salu nampa ap sy nan encik buntel buad haha LOL . Macam laa kat dunia reality . blerkk ! but , yay ! suke laa aku tengok dorang due ni haha . Smoge berkekalan sampai ke anak cucu ! :D

Haiyer , hbm ? No story laa . Just wait laa sampai sy dapat jumpe dy ngeh3 ! Mom ! Jom pegi sane lagi taon ni . eheh ! then taon depan kite pegi lagi HAHA ! 
"setahun sekali date"
Tu kud prinsip kiteorang  haha well kau nak kiteorang date sminggu skali bolee jea , bak duet HAHA cukup laa kan sminggu skali ? ehh ehhhhhhh SETAHUN SEKALI ngahaaa cukup laa unto harini . Assalamualaikum
Share:

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini