Sunday, 30 October 2011

The real me :)

yay , SPM is now over your head haha . Well thank god my SPM exam is next year haha . Kesian sungguh en.Buntal sy . HIHI ! GL my baby :* hehe //chopchhop!!!// lari tajuk betui naa :D

No one knows me better . Well en.Buntal tu paham laa sy macemane haha . sy ni degil and gedik kan bee >.<! Talk about gedik , okay I admit it , maybe last year (2010) sy salah satu pempuan gedik . heh tapi tak laa sampai takat spider sy terjeritjerit . hishh -.- thats not me . Who am I ? Okay , heres some infos you might really wanna know about me :)

Real Me
- Love to text (msg) hihi ! kalau dulu meby in 1 day I'll text about 2-6 person . But now , only my en. Buntal sorang >.< ! why ? nak jage hati dy hihi ! and sometimes if I want help an advices I'll ask Akim and Helmi sadje :)
- Enjoy calling en. Buntal :3 suke laa ! Walaupun dy salu tanak call =.= hurhh !
- I'm actually seorang yg pendiam , and when I'm with my friends you'll noticed that I didn't talk much thats because I got no ideas what to talks HAHA
- Enjoy photographing and surfs all around the WWW 
- Love to blogs >.< Even its an exam week , I still spend most of my times blogging haha
- Sy ni pemalu orang ny :D when I started to text someone I'll be automatically jadi pemalu f trserempak orang tu kat memane . sometimes I tried to avoid jumpe orang tu ngahaha
-  Kalau kawan sy minx sy tolong , sy akan tolong kalau sy mampu :p and trust me , you're PW is safe with me . Prove ?? ask laa Faraa and Miera :D
- There's no hangout terms in my life . Why ? my mom kinda hate if I go out -.- Well okay laa kan ? tak jugak aku jadi setan :D !! bangge laa sy ! 
- Dated once :D sian ? jan laa sian an sy . sy bersyukur sangat tao ! Why ? tak ad jugak aku buat maksiat ngahaha . KL|KK . awak pk dekat kea nak date ? tu pun tatau next year dapat meet lagi o ta :'D But I'm really grateful :') kalau sy tak jumpe en. Buntal tu , meby sy teruk sangat skg ni -.- why ? sy NAKAL :p
- Sy sukaa buat kawan sy happy :p
- superb suke bile kene puji bahhaah !!!!
- Sy tak brape suke nan buda men rokok and kawan dgn motor =.= why ? I just hate it ! Motor nan basikal , I rather choose bicycle laa ! tak heran pun kau ad moto ! ;p !!!
- Sy tak suke kawan nan buda banyak cakap -.- wel f banyak cakap tapi slow tape . I'm okay with that . Tapi kalau da banyak cakap pastu cakap macam ngah rapp -.- p jalan la kau ! haha
- Kebanyakkan ny mende yg sy nak , 2-4 days after sy kate sy nak sy akan dapat . Dont know why pun haha ha ??
- sy paling tasuke dgn orang mulud tempayan =.=

Hih ! Thats all kud . Kbaii 
Share:

2 comments:

  1. hehe....tjuk entry yg mnarik...
    ala2 biodata gtu....
    gud point babe....
    keep it up :)

    btw study jugak tau...jgn leka :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini