Request Header Here !

Views
Assalamualaikum . Miraa murah hati untuk buad kan korang header :p kalau nak ad photo , just Inbox Miraa kat facebook kay and also make sure your photo isn't too bluryy :D I might reject your quest . If you don't want to put pictures , syukur ! HAHA okay here's how to request .
1. The fonts
2. Your texts
3. The color code. How to get it ? Go here please .
4. Your header Heights and Length .
The Fonts
5. Leave that 1,2,3 and 4 infos in the comments' form .

Oh yeaah ! Btw meby mengambil mase yg lame unto buad f ad photo ! :p haha you know laa . Im a newbies :p //Oldies actually .  miraa akan post header uh pye picture and linkes then korang save and upload kat header korang ! Well okay , thats all from me miraa . Have a nice day peeps ! Lets watch Star King ! hihi !

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

22 comments:

  1. ble minta link download font yg mira guna ?

    ReplyDelete
  2. ermm . miraa lupe :'( miraa bukan salu dnlod pun :'D lagi pun tadep dbuat Bookmarks :') if miraa inad , miraa bagii

    ReplyDelete
  3. :) ti ah miraa bagi tauuu f ingattt

    ReplyDelete
  4. saya nak satu . hee :D LOBOLDYTO .

    ReplyDelete
  5. psst . kat tuto ad tuh linkies unto fonts :)

    ReplyDelete
  6. pstt =.= tell mee your word . text and oso color . hihi !

    ReplyDelete
  7. words aku :
    Syahirah sulaiman . rona putih dan hitam jaa . :)

    ReplyDelete
  8. pstttt : wrna ni #544E4F & #000000 . TY

    ReplyDelete
  9. nak nak nak :D

    1. nak font yg no. satu tuh hee (simply glamorous)
    2. words: ana . hasanah
    3. kaler: #B048B5
    4. lengt: 1000 , height: 280

    TERIMA KASIH :)

    ReplyDelete
  10. ana : okay ! jap lagi miraa post .
    dmastika : yelaa :D nak baya ? bole gak haha

    ReplyDelete
  11. font new garden .
    text : Syahirah Sulaiman
    kaler : #E4317F


    thank you miraa :D

    ReplyDelete
  12. 1.Fonts:New Garden
    2.Text:Eyhan Nor Elysa
    3.Colour:#F665AB
    4.Length:850
    Height:250

    *kalau text nak tambah link blog boleh tak?

    ReplyDelete
  13. ouh bole bole bole :) btw tunggu tau . mahap late hihi

    ReplyDelete
  14. Miraa, kalu nk mntak yg mcm miraa punya buleh ka??

    ReplyDelete
  15. i mean is transparent mcm miraa. can ahh

    ReplyDelete
  16. hehe , memang miraa buat header transparent j :)

    ReplyDelete
  17. Mayo ! aku nak yang baru . hee :B sorry , aku suke susah kan kau baby . Nak font yang NEW GARDEN tu . Tulisan 'Cerita Seorang Gadis' . kod colour F52887 . Transparent aww macam biase . And , gamba nnty aku sent kat FB . and ! jgan lupe URL blog aku . thankiee babyy :*

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini