Tag #2

Views
Second tag :) I'm tagged by Nur Haszuraazlin Hasan
Rules !
•Each person must post 11 things about themselves in their jurnal.
•Answer the questions the tagger set for you in their post and create eleven new questions for the people you tagged to answer
•You have to choose 11 people to tag and link them to the post.
•Go to their page and tell them you have tagged him/her
•No tags back
•No stuff in the tagging section about you and tagged if you are reading this, You legminately (aka really,trust with all honestly) have to tag 11 people

Eleven Things about my self ;
- Sangat anti-social
- Tak suka dengan perempuan gedik -.-
- Ignores copydogs
- Hate gays =.=
- Suka makan ayam walaupun ia mengancam nyawa saya sendiri
- Benci sangat dengan orang pasan lawa and bajed hot
- Lebih suka duduk di rumah berbanding jenjalan buat bende *#*@^#
- Sangat-sangat anti dengan budak banyak cakap and tak pandai stop -.- kalau selow tak apa ini macam enjin motobot laa ! bising !
- Seminggu sekali membersihkan bilik yg sungguh semak
- Tak pernah berambut panjang -.-
- Lebih selesa dengan panggilan miraa/miaa

Eleven answer for akak zuraa's question[s] ;
full name korang apa ?
Nur Amira Atira Binti Hussin . :p
siapa blogger yang korang selalu masuk page dia ?
emm , blog Faraa kud . haha
bagi korang , blog aku lawa tak ? ;p
okay laa , laju je load haha
antara parents korang , lebih rapat dgn siapa ? kenapa ?
mom laa , y ? sebab she's my mother haha
umur korang ?
sixteen :p
antara Matluhfi dgn Anwar Hadi , korang lebih minat siapa ?
hah ? sapetuh ? tak kenal pun haha
febret fastfood korang apa ?
Maggie :D
selalu hang out dekat mana ?
emm , kat umah :D mak aku tak bagi kuar !
negeri mana eh yang paling best bila melancong ?
entah ler . haha
hobi korang ?
blog blog blog and blog 
last , korang rasa korang comel tak ?
comel kud :D //pasan

Eleven question[s] for the lucky eleven ;
- Pernah date tak ? :D
- Basikal dengan motor mane awak suke ?
- Kalau laa duit satu juta jatuh dari langit , ap awak buat ?
- Best tak korek idong ? :D !!!!!!!
- Nicknem awak ap ?
- Kalau sy nak no hp awak , awak bagi tak ? :D
- Comel tak blog sy ?? JUJUR !!
- Awak nak tak jadi kawan sy ? :D
- Tinggi awak brape ? :D
- EE . comel la awak . Awak rase awak comel ? :D
- Awak ad menatang peliharaan tak ??


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

6 comments:

  1. hello hunny . thanks yaa (:

    aisho . siap fullname :'D hha .
    #hugkiss from me :p

    btw , nice to know you :x hhe .

    ReplyDelete
  2. haha , you're welcome ! hihi
    mestilaa fullnem . nanti orang tak kenal haha
    hihi NTKYT :)

    ReplyDelete
  3. haha.. thanks for the tag dear :)

    ReplyDelete
  4. babe....tenz sgt3 sbb tag...tpi yien dah wat dh tag game ni....
    sorry :)
    xcye???

    http://ayienocaca.blogspot.com/2011/10/tag-games-11-questions-and-answer.html

    haaa....bukan sbb sombong atau mls tau....siez....soryy and tenz k :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini