Saturday, 12 November 2011

Bestday

Assalamualaikum tadip adek sy dapat lappy baruu -oo- so that means ... hihi tak lama lagi bole pegang hp baru :') tak sabar lah hihi . dah nak sebulan pakai hp dad -,- busan pulak rasanya hihi ! Hp ap pulak yang dah tarik hati saya eah ? heheh
Sony Xperia Mini dot dot dot ... 
HEHE ! Kinda confused here . sebab comel dan comel :D So mom dah janji nak belikan sy ^oo^ ! black or white ? I'm gonna buy both :) Why sy tamak sangad ? Knape mesty dua dua pulak ? Hish ! gedik laa sy ni kan ? :'D act that white one's gonna be mine . and that black one sy nak kasik someone :'3

Suka hati sy sj kan bagi hp kat orang :'D well , sy dah janji dah . so janji mesty d tepati . sy dah rosakkan hp boyfee sy :'3 rasa bsalah tu masih ad lagi dalam diri ni . sy teruk ! :'( ! takpandai jg barang orang lain :'D sy tunggu slame er err , hampir half a year tunggu masa ini ! :'D So moommy ! ILOVEYOU jan ta jadi pula tauu hihi !  

Esok pegi naik speed boat ? haha itu pun kalau cuaca mengizinkan . my mom kte nak bawak pegi pulau .... tah :D macam best tau bole jugaa tambah koleksi photo >.< kalau esok tajadi naik bot , so smakin awal lah sy akan dapat hp baruuu :D !! Okay laa sy rse tu j yg sy nak taip :p bukan nak mnunjuknunjuk :) tapi sy nak pastikan sy akan ingat hal ni slamanya >.<    
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini