Saturday, 5 November 2011

CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA

Contest by Askarr Pink & Amalina . More about it ? Click the above banner ^.^ Sy dah like , follow and now dah post :'D the prize sangat menarik minat sy haha . why ? sy kaki texting so pasti hadiah itu penting buad sy bahaha . Apa habuan yg ditawarkan ? Ini diaa :D

Prizes
First : Top-up RM30 ( Maxis , DiGi , Celcom )
Second : Top-up RM20 ( Maxis , DiGi , Celcom )
Third : Top-up RM10 ( Maxis , DiGi , Celcom )
Saguhati untuk dua orang pemenang : Header, post footer, doodle or tab menu. (Based on your request)


Menarik jiwa saya betoi hadiah ni sume :D So how to menang ? 
Well heres how to win ;
·         Blog yang simple dan tidak lambat loading.
·         Blog yang tidak mempunyai banyak widget-widget yang mengarut dan susunan widget yang kemas.
·         Owner blog yang mesra dan ceria like we all, haha.
·         Header yang membuatkan kami boleh tertawan.
·         Blog yang kreatf design.

So siapa saya mahu tag ? Okay laa . Kali ni sy nak tag Betty Carolina & Amiera Aida. Why them? yay . I just think that they're cuter than me . HAHA


Well thanks for reading taok ;) Especially akak Lina sebab sudi trime sy dalam first entry tu and maaf kan sy tau kak :'D sy ni suke sangat susah kan orang :')
Share:

2 comments:

  1. Thanks for join this contest. Lina dah terima penyertaan anda. Btw, blog awak yg mana 1 masa mula2 join? Lina nak delete link tu.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini