Monday, 14 November 2011

I'm Sorry .. .

Umm , baru hari ni dapat tengok result Exam hari tu . Terok betol :'( !! Sy malu sangat nak tunjuk kan result ni kat momy sy . dapat A pun unto PSK buadape :') tahu laa sy masih bermoral XD ! Takyah lew nak besar an eahh :') malu sy . hihi . kalau nak jugak . pegi laa login sendiri kat SAPS XD

Sy lansung tak bangge dengan ap yg sy dapat :'( PA nan SCIE dapat E ! Amath dapat G T-T but jumlah markah tu smad :D 555 . Buku 555 ngahaa :') Mommy ! Jangan marah tauu hihi . \syesly saya tidak berpuas hati/ boleh tak sy HACK bende ni ? :'D sungguh sakit hati ini
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini