Wednesday, 2 November 2011

Naikkan Jumlah Follower secara mendadak?

http://4.bp.blogspot.com/-59Pqov-c6Qw/Tq_FoDkDO5I/AAAAAAAAAoQ/YqxDdeLRJ0w/s320/SEGMEN.jpg
Macam menarek kann ? :D Okay ! Sy nak join hihi .
Rules ? sonang jee :)
1. WAJIB follow blog akak Azfa hihi
2. Kene laa like ini
3. Amek banner atas ni then letak kat entry korang pasal segment ni tau :p
4. Tag laa sesape ye :D
5. Post entry korang kat sini ye

Taggie !
1. Betty Carolina
2. Faradina MY
3. Amiera Aida
Me ? Okay sy dah buad sume kat atas haha :D
Share:

12 comments:

  1. done follow . dari segmen yg sama . follow blek .

    http://pinkyyana.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

    ReplyDelete
  2. shiema singgah sini. jom singgah dan follow belog shiema jom :)
    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

    ReplyDelete
  3. follow sudah dr segmen ni jugak

    ReplyDelete
  4. Hai.Hai.Hai..Eza singgah sini dari segmen yang sama. Jom sama-sama kita tambah kawan. Kalau ada masa lapang, jempot la pergi blog Eza. Eza suka sangat dapat kawan baru. Nice to know you, yeaa! :D

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama ..
    jom terjah blog green :)

    http://ciwtysajjeh.blogspot.com/2011/11/segmenjom-naikkan-jumlah-follower.html#comments

    ReplyDelete
  6. hye..!! selamat berkenalan..
    saya dtng dri segmen yng sama..
    sya zuzu..awak pulak..??

    ReplyDelete
  7. sudilah kiraenya folo blog saya, sbg blsan sya akn folo balik.. ini janji.. peace yaw!

    ReplyDelete
  8. ziarah dari segmen yg sama...salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  9. iza singgah sini..jom singgah blog iza..

    http://missikushi.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-follower-dengan.html

    ReplyDelete
  10. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini