Tuesday, 22 November 2011

Superb Blougies Prize #Updated!!


haha , comel takk? :') ini sahaje yg sy boleh bagi kat pemenang nantip bahaha . 
sy tahu bakalbakal pemenang adalah pempuan baha :) 
well as you know , sy bahagikan kepada dua katagori :)


Pengguna Layout/design
1st Prize 
 Topap RM10
 Goodie
 Superb Blougies
2nd Prize
 Topap RM5
 Goodie
 Superb Blougies
3rd Prize
 Topap RM3
 Goodie
 Superb Blog
4th & 5th Prize
 Blog make over or any request yg sy tahu hahahha
 Superb Blougies

Pengguna Template Classic/other
1st Prize 
 Topap RM12
 Goodie
 Superb Blougies
2nd Prize
 Topap RM5
 Goodie
 Superb Blougies
3rd Prize
 Topap RM3
 Goodie
 Superb Blog
4th & 5th Prize
 Blog make over or any request yg sy tahu hahahha
 Superb Blougies

#1 - Hadiah akan dikemaskini setiap masa :)
#2 - Bagi mereka yg sy gtaw jangan tukaa design , hope korang tak tuka eah :) haha nk tengok korang tahan atau tak . Once sy tengok ad yg brubah , automatically anda akan d singkirkan . amboy ? macam ap jeh haha

Notes : Bagi yg belum join , booleh pegi sini ye .
Share:

7 comments:

  1. ceaahh ~ tuhh kaa prize deaa ? okee laa tuhh . tuhh keychain sgt comel . hello kitty . lonceng pon bessaaarrrr >.<

    ReplyDelete
  2. haha . loceng ni kalau tergerak sikit , satu kampung dengar HAHA

    ReplyDelete
  3. ahha . yups betoll tuhh . men tapuk tapuk pon ndakk bulii . ngee ~

    ReplyDelete
  4. Mushie : haha lol XD
    elin : >.<! kalau nak , jangan ubah design blog awak tauu XD sy da screen snap

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini