Saturday, 24 December 2011

24 Dec yang menyedihkan ..

Haihh sungguh menyedihkan laa sy ni . ad pulak sy still terfikirr nak jadi 'cuai' harini ? gile betul trase nak pakai je tudungs tu 24hour, but nanti mom cakap pelik pulak . ahaii menyedihkan betul laa harini . knape mesti harini ? knape ? takboleh ke tunggu esok ke T^T ayoo mommy !

So knape sedih sedih ni miraa ? TwT kan bagus kalau ad someone ask sy mcm tuu . hahaa , pagi tadi sy bangun awal :'3 nak kate slamat ulang tahun . eceh ! mengigau :'C i know . sy just super happy sebab hari ni da 1 tahun 7 bulan 4 minggu satu hari . ehmm kira 1 tahun 8 bulan laa sy daa jadi gf dy .. tp dy buat tatau je T^T sedih laa !
Sy amek pic ni dari wall photos akak miraa moshi . tengok laa kucing jantan tuu TwT ! sanggup kan dy jalan atas paku then hye untuk jumpaa awek dy ? sweet kan kan kan ? nak bagitaw tapi maluu ~ alah peduli ap bukan ad org read pon post mengarut ni . sy jeles sangat tengok deff org bsame bf memasing . auchh ~ kalau sy nak use boleh . tapi pic tu bukan bf sy dgn sy ..

Sy ad cakap yg sy da tamau calling dengan dy tapi sume tu tipu . sy mmg nak tapi tu laa msalahny . sy hairan . ap yg ta cukup dgn diri sy ? :'C sy sgup ketepikan sume bende asal an dpt bsame dg dy *ayat da mcm lain* kalau ad satu hari lapang , sy akan luangkan dgn dy . tapi dy ? TwT tuhan sy yyg tahu prsaan sy skg ni ..

Sy pk sy brubah ke arah yg baik boleh buat dy suke n pcaye dgn sy . tp sume tu tipu je kut ? alaa sy bukan baik yg mcm korang sgke . satu dunia boleh nmpak post ni . and yeah I admit that I'm the worse gf that anybody ever had</3 alahai meleleh ai mate :'B sy da sayang dy nak buat mcamane ? ad org kte yg dy tak hensem pon . huii rse nak koyak2 an mulut org tu . suka hati laa kalau dy ta ensem pon ! yg penting aku sayang dy ! Pfffttt !

Note: Maafkan sy pasal tempahan yg melampau tu . sy akan tweak lg nanti bai
Share:

2 comments:

  1. jgn sedih2 ye dear ..laki memang kurang concern hal2 cmnie ..xpe xpenting y paling pnting saling sayang-menyayangi ^^.

    ReplyDelete
  2. :) yep . miraa paham . thanks . dy busy tuu miraa yg tapaham dy :') anyway doa kan kami ye >.<

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini