Saturday, 24 December 2011

Alhamdulillah~ Rezeki bertambah ^^

Assalamualaikum . hari tuuu sy gtw churp churp sy dah smpai 80+ kan ? hehe alhamdulillah now semakin meningkat . at first rse mcm nak cash out .. tapi biar kan laa dulu banyak sikit . tanok tergese gese . bukan ad use pun kalau amek skg . sy rse nak kumpul sampai boleh beli tiket kapal terbang X'D *ini syes bukan main main*
sy masih baruu dalam churp churp ni and tasanke bloggers sume baik TwT sy nak ucap trime kasih buat sume yg sudi klik klik churp churp sy and sy tak an berjaya tanpa dia , dia dan jugak dia *cewah ayat mcm ap je* anyway bagi sesape yg nak join boleh tekan sini ye TwT

Anyway sy jugak ad join ini . kalau korang pun nak join mai jan malu malu tekan sini pulak tauu TwT bantuuu laa sy untuk jumpe boypreng sy tuu . sy renduu sangat da T^T *lagi skali ayat nak minx kne tapar* btw tolong ye :) i heart youu laa *kat yg sudi tolong sy*
Share:

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini