Angan-angan je T^T

Views
Assalamualaikum . haha . ad lagi ke orang online ? *jam menunjukkan 2:45AM* dush dush dush dekat teddy ! sangat bosan and idok dapat tido . so buat keputusan ushaa blog fav sy . keh keh keh , who ? Lyssa TwT alangkah best nyaa kalau blog sy d review oleh akak yg omei tu . wuaaa ! *perasan laa kau miraa* kalau benda ni jadi kenyataan , sure im gonna smile all day depan lappy haha angan angan yg tak mungkin menjadi kenyataan *fuh ayat macam ap je* well , sy boleh d ibaratkan tunggu ayam jantan bertelur bahaha *akibat sangat bosan buat sy jadi gile*

Someday and somehow I wish my blogs kne review oleh mereka yg hot ni ToT
 Lysaa Faizureen
 Nabihah Khairi
 Husnaa Syabani

Aumm , tu je ke yg sy salu masok ? aa ahh :D knape ? anda tapecaye ? nanti sy print screen ye most visited site sy :p haha . aishhh sekali lagi sy di bawaaa oleh angan-angan untuk nama tertempek dalam blog awesome tew TwT smogaa jadi kenyataan satuu hari nanti .. *lelap an mate , tidoo* mor-n-ite
p/s : sy sukaa bilaa button follow ada dua :D boleh follow twice

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

6 comments:

  1. angan - angan anda akan menjadi kenyataan , kalau anda selalu bergiat aktif dalam dunia blog . kehkeh :)

    btw , tengs sebab ada nama sis dalam entry ni . huwaa . terharu T_T hehe . anyway , jangan rasa berputus asa dalam dunia blog ni taw . Itu pun , kalau awak nak terus berjaya okayyy ?

    ReplyDelete
  2. yesss , agree with kak lyssa ^^ dear , keep it up in blog-ing . for sure awak akan berjaya dalam bidang blog nie . and never give up ^^ thanks sebab nama akak ade dekat dalam blog kamu ^^ happy sangatt :) and good luck for your SPM next year . study smart okey :) me love you ! thanks :))

    ReplyDelete
  3. Saya (Ana Lyana dan http://iwishiwillwin.blogspot.com) pemenang dari contest GA FOR NEWBIES|END YEAR 2011.

    = akak tak dapat nk berhubung kat FB sebab kat ofis, FB kena blockEd..:) sori ya..

    ReplyDelete
  4. TwT hopely bebetul ! XD thank ! yay ! *hehe melompat2 daa hapyyy hahaha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini