Apa itu Churp Churp?

Views
Miraa baru buat churp churp smalam but daa 10++ ask miraa ap churp churp ni . miraa belom mahir but , kalau nak tahu churp churp cemane klik   or  . Sedar tak sedar korang baru je bantu miraa and itu laa contoh Churp Churp . Kalau nak join tekan sini ye :) Masih belum paham ke ? meh miraa crite lagi sikit .

Cemane nak dapat duit dengan join Churp Churp ni ? Nak buat ap kalau nak dapat duit ? heh , ad laa duaa empat orang ask miraa kat shout tew . Senang je , ada facebook ? ada twitter ? then senang je . join then mulaa laa share g fb , tweet or blog :) senang gile babeng right ? I know . haha

Dalam masa satu hari bole dapat RM5 . kalau soploh hari ? wee . kalau satu klik doposen , sepuluh org klik ? mehehe ! Kalau satu orang baik hati join , dapat RM1 . kalau soploh yg baik hati pulak ? XD !! Hey seriously miraa kalau nak kate mata duitan memang . But miraa tak minx kat orang =.='' miraa nak soh tekan je . tak payah bayar boleh kan ?? HAHA

Now lappy miraa belom mumum lagi . so nanti miraa update lagi sikit pasal Churp Churp . btw miraa tahu hati korang suci tulus mulus bersih . klik laa sesatu Churpies miraa tu bolee kan kan kan ? :D Jom laa kita kongsi kasih sayang . boleh kan ? klik klik klik :3 okay papai ! miraa akan sambong lagi nanti >.<

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

  1. mira , boleh buat tuto tak nak copy link yang mana kat churpchurp ney ? maksud iera , kalau kita nak letak kat blog , tweet or fb , nak guna link apa supaya jumlah duit kita bertambah ?

    ReplyDelete
  2. okay ;) kejap lagi miraa buat ye

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini