Wednesday, 21 December 2011

APA PON TAK BOLEH !

Harini sangat besh ! Bangun awal pagi sebab nak tengok movie Songlap dengan Chipmunks . Aww sume semangat *me and my both brother* siap mandy dan sume sume lagi sebelum jam lapan . Then bertolak dari umah ^_^ sumpah happy gile woo ~ Firstly dad pegi dump sampah duluu ~ well tak an laa nak bawak sampah dalam bontod kete kan ? HAHA so we’re off going jenjalan haha . Me and my beradiks tertidurs *bisala tu* lepaih tu sampai kawasan Mega Long . eh eh ~ harini sesak jalan and susah nak dapat parking . so test nasib la katekan tadi then dapat parking depan depan entrance tu HAHA so kiteorang pun masuk .

Awal sangat bangun pagi tadi dan rasa happy semua orang belum makan kecuali sy :D so makan Nasi Ayam *bukan macam korang makan Pizza* fuh ~ sy sungguh sopan ketika makan :D awak boleh tengok yg sy hanye menumpukan perhatian kpade ayam tu . aww :D lepaih tu minoms milo pinks . aww kenyangs ! then naik jenjalan sume tinggat . tapi satu je yg bodoh sangat =.= seekor Patrick pon ! rse nak komplen je dekat sane :D sy nampak banyak sangat benda yg berbentuk petak berwarna cukelat ! pehh stim sy tengok tadi ! rse nak culik je sume haha bodoh je ayat . Tahun depan sy akan meneruskan penggunaan beg DOMO ! ada aku kesah nak label aku still kebudak budakan ? huh ~

So tengah happy gile ! ^_^ tetibe dad kate dy nak g kete jap . oho . dy tak bape sihat . so movie day canceled . sumpah dok aku paling sedih ! trase nak menangis je tadi ! =.= tapi org sakit na wat cne en ? so enjoying day bertukar ke hari beli barang skola =.= beredar dari Mega Long tanpa apa apa ditangan ! adek aku je yg bwak barang =.= beli disk game dgn joy stick . tak adil ! oh oh oh , and my dad . dy buat spek mata tadi =.= me nak cek mate ni tapi mom marah . hee terpaksa dengar kte org tue : )

So pegi mane pulak ? hmmm pegi Putatan saje laa nampak nye . eh ? tdi katne ? tadi dekat Penampang . biahaha . Sampai je kt Putatan and masuk mall tu , sy nampak ferero ! =..= nak beli yg bentuk hati ! geram laa . hehe ! knape nak beli ? 27 ni samwan punye hari ketuaan . bhehe ^..^ so cancel sebab takde bawak duet tadip T^T tunggu laa nanti ! sy pasti akan beli before 24 ! =.= kalau laa boleh , sy nak post diri sy ni pegi sane :3 sy nak jugak rse smbut bufday boypreng T^T mcm best laa ~ tapi .. da jauh nak wat cmane . .. emm

lepas tu naik atas skaaaali tengok bajuu skola . hmm mom pilih an saiz 40 . woo ~ kurus ke sy ni ? :D so sy pegi test and kate tak muat . memang la tak muat ! sebab sy pakai baju tebal tadi :D so sy amek saiz 42 . besar tak ?? kain pun sme j 42 . tatau ah bukak scola muat lagi ke tak HAHA ! dan dan dan , saya benci pekerja kat sana ! =.= BODOH ! orang kate mne fitting rums gelak gelak dy dgn bf dy . bek tayah g keje kalau mcm to ! sy tasuke bila ada yg berpacaran atau buat buat tanampa ble sy perlukan bende ! and sy ad cakap jugak mcm ni “Kamu ni mau keja kah bcinta ? tak pegi skola ke ? tak tau la knpe korang boleh d trime kje ktsini . planggan mmerlukan sesuatu korang boleh dok buat sial . ap ? salah ke sy nak cakap mcm ni ? awak bukan BOSS pun . mcm la canti” fuh !! pestime sy jd koang aja woo tadi ! padan laa muke sape soh bercinta waktu bekerja! Oh yeah sy nampak beg pencil Domo so sy amek laa belek belek then letak atas meje kaunter XD !!

Adek sy both beli beg . alaa lelaki =.= eh ? spatut ny pempuan kan yg beli ? :D then adek sy cakap “Beg kakak mana?” belum sempat sy jawap momy da cakap “Ish ~ org ada binatang~” woo mommy sy memanggil Domo dgn nama BINATANG :D !! kuar je mall tadip sy minx lanje topap . alaa dpt RM5 je =.= then dlm perjalanan nak g kete ad laa pulak durian . then mommy sy beli .  woo ! then beli Jus Jambu Special :D !! sampai saje umah mom tengok alek beg pencil sy yg ad gambar Rabbit , Bear dgn Domo and cakap “Knapa beli yg ada gambar anjing??” XD ! sy kemudiannya menerangkan bahawa iannyaaa ARNAB , BERUANG dan jugak BINATANG . hehe ! sy belom ad text boypreng sy sebab masingmasing busy . ecewah ! sy pulang pun mase dy baru masok keje T^T nasib ? :’)

#maaf tadak pic . geram je takboleh men tenet spanjang harini . behehe
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini