Azam tahun baru ~ Pfttt !!!! SPM !!

Views
Semua sibuk beli bajuu scola . beli kasut baruu . beli buku ber-bundle bundle . fuh~ semangat kesekolahan laa katekan ? sy pon same jugak , but belom beli buku segala anak pen dia semua . sebab utama , malas  dan takut . knape takut ? taon depan SPM dan semestinya SEMUA PELAJAR MENDERITA ;D alaa tak sangat pon derita dy

Subjek yg sy ambil untuk SPM nanti ;
 Bahasa Melayu
 Bahasa Inggeris
 Pendidikan Agama Islam
 Matematik Tambahan
 Prinsip Perakaunan
 Matematik
 Sejarah
 Sains
 ICT
 EST

Killer subject tu memang semua pun ada kan ? er tatau ap yg sy cbe nak ktekan :D sy sungguh tak suka dgn MATEMATIK TAMBAHAN dan PRINSIP PERAKAUNAN . so knape sy amek pulak ?
 sy tak mahu tukar kelas
 tak boleh nak drop subject to dekat scola sy
 tak boleh nak pilih ikut sukati
 sy minat dengan ICT and EST walau sy tkpenah dapat gred A =.= kelas lain maneade
Thats all . senang dan ringkas mesty kne marah ni dgn sesiape lepas sy bagi jwapan mcm tu ekeke !

Tiap tahun smua org pasan azam yg baru jugak kan ? pk sy pun takde ke ? ekeke . apa laa pulak azam sy untuk tahu dua ribu dua belas ? HOHO !
 tusyen sepanjang masa
 blajar pandai-pandai
 nak bagitau mommy pasal boypreng before SPM nanti
 nak jadi anak yg solehah untuk my mommy
 nak jadi gf yg terbaik :')
 nak dapat semua A !
 nak date skali lagi lepas spm
 nak buang sume pakaian yg sendat *al maklum laa da smakin besar*
enough about azam tentang kehidupan saya . ni pulak azam yg berkaitan dengan blog sy yg tak seberapa ni . ekeke ! blog pun kene laa ad azam kan ? kesian lol ! okay ni azam untuk blog ni and my other social media
 Nak followers blog and twitter 5K+
 Nak churp churp sy jadi 1K+
 Nak new template design
 Nak letak iklan Nuffny
 Nak main says.my kalau tasalah eje
 Nak daftar heartbeat
 Nak facebook fan page ad 5K Likes
 Nak sgt ubah domain jadi miraahussin.com or maybe miraahussin.my
Banyak gile angan angan yg di pasang . well hopely one of it menjadi kenyataan nanti . korang doaa kan la ye :3 Assalamualaikum  ~

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini