Baju scola ~

Views
Mengetahui yg scola nak bukak dalam satu dua minggu lagi mmg mengejutkan ! keje akaun tak tau ap nak jadi and keje ICT pulak vid pun belom masok . mampos aku oleh cegu E nanti :D ! I need some help but I donno who to ask . rse nye kalau use Speech tu untuk masuk an as sound dalam presentation tu boleh tak ? tapi tak memalukan ke nanti ? HELP ! T^T

Petang tadi sy gedik pegi pakai baju scola HAHA tekejot sy sy nampak begitu gemok bila pakai baju scola yg putih gile ecewah baju baru la kan ? :D !! then sibuk snap depan lappy ~ alahai ~  nampak sangat gemok kan ? baru brape hari jadi kurus =.= ! ni laa sebab kalau mommy mulaa suruh makan . Ayam goreng nasik ayam mee goreng wuah ! gile kan ?

alaa malas nak taip . saje tayang muka budak yg bakal menduduki SPM nanti TwT doakan laa sy saluu blajar eah ! so hopely sy boleh kurangkan tabiat bukak blog ni =.= kalau mase PMR duulu sy rajin bukak Feyboo . hasil nye dapat 7B dan 1C TwT jangan kutuk kutuk naah ~ sy tahu sy ta pintar . okay ! Assalamualaikum .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini