BLA BLA BLA ! Tempahan blog bermula ! No more FREE !

Views
Miraa bosan da nak buat kan org lain something something =.= no credits given to me and ada pencabulan hak ! =.= sebijik lagi tu dia kata dia punya creation konon . puih ! please laa babeyy ! that is so ketinggalan zaman :)
"Berdiri atas bakat sendiri"
HOHO ! jyeah maaf kalau miraa koang ajaa :) thats the benda yg ada dalam hati miraa ni mehehe ! sorry to say , bukan miraa je ad prasaan macam ni ye ? bukan miraa je ad prasaan d khianati bahaha .that is so not the reason miraa buat entry ni .

Maybe ad yg pasan that kat navigation miraa daa ada Order! miraa buat untuk mereka yg nak kan tempahan untuk blog :) korang boleh cek laa kat sane . miraa da survey harga seperti dlm blog lain n meby ad muwah cikit . haha . ad yg untuk bajet RM10 dan juga RM30  iaitu full blog edit . ahh malas nak taip . korang tengok sendiri naa :) TYVM !

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini