Buat duit dengan Churp . How?

Views
Alololo ~ comel laaa Jong-Kook ai smalam XD lol. lari tajuk betui . So ad yg ask miraa err alaa read laa yg kat atas tew ye . So miraa ajaa ni pun yg versi miraa aww . miraa tatau kalau ad better way yg lebih senang . But ini yg miraa buat . But first , daftar Churp Churp dulu ye hehe

Try klik sini and tengok betui betui . Kat atas link bar tu ad name miraa kan ? mcm ni www.churpchurp.com/miraahussin/share/peroduatweckbot . So cemane nak buat ? hais . org tanye kite kite tanye org pulak haha . Okay tadi da daftarkan ? Okay tengok bawah ni ;
First tekan Get Rewarded tew . And tengok tew ad lagi kan yg boleh di kutip ? Maksud miraa yg 250 tew haha . Then tekan SHARE THIS lepas tu kuar ah lagi macam macam dy taip and korang akan nampak macam kat bawah ni
Kalau nak Share dekat facebook , tekan yg f share tew . Kalau nak Tweet , tekan yg burung biruu tew . Kalau ad tempat lain lagi yg korang nak share tekan tekan je ngehehe . Kalau ad lagi tempat lain , just CLICK TO COPY and paste laa kat memane yg korang nak . Tiap klik doposed . aumm kalau soploh ? HAHA

Kalau nak letak kat Blog fulak cemane ? Ap yg kat blog ? Ishhh ~ Alaa yg macam miraa buat kat sidebar miraa tu laa . yg comei lote tuu hahh XD ishh tengok je lah kat bawah ni yer .
Actually kalau nak buat macam tew senang je . Jom jom tengok kat sini . Miraa da buat daa cemane nak letak kat sidebar mcm miraa tu . Tp yg miraa buat tu dy dudo diam je aww . dy tak pandai nak sehati sejiwe dengan yg lain untuk scroll bawah haha .
P/s i : Maaf ayat miraa berteraburr megege
p/s ii : ai sayang bf ai sangat sangat . doa kan ai kawen dgn dy ye XD
Hey hey ! jom join Churp Churp :)

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini