Cara ambil code Heartbeat

Views
HAHA ! siapa tekan miraa sayang dy . ceh . nak kene tampar betui . so miraa baruu je join . sudi sudi kan ah jari anda untuk klik atas tu yee TwT miraa da mrayu siap melutut lagi depan korang . haha acah aje

Well cemane miraa amek banner tu ? mai mai scroll sedikit demi sedikit ke bawah .
Nampak en banyak benatang yg comel comel ni ? haha korang nampak tak yg kne bulat kaler merah tu ? ahaa ~ korang tekan lelaju ! haha
Lepas tu korang pilih la mcmane bentuks dy . smeade kotak kotak or yg mcm header tu . so miraa guna yg kotak . korang tgok bawah dy ad code en ? copy je smua then paste laa dekat blog korang ^^ tamat bagi yg nak join mai tekan sini

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini