Cara ambil link churp churp ?

Views
Tadip puas tengok tb . act tak puas pun sebab sedih henset tade makan . haa . okay then sy masuk rums and bukak lappy . tekejot jugak ah apsal notif email asek berbunyi mehehe . takate populer puns emm then salah satu email tu dari komen ni atas ni hahaa . dy bagi komen dalam sini .

kalau taksalah , sy da bagi pun tuto pasal amek link tu dekat sini . but maybe dy tak nampak kot . well sy buat lagi skali laa . tak rugi pon . so here it goes ;
Fes korang masuk la kat churp churp korang tew . and tgok kat ats tu ad tlesan Get Rewarded kan ? korang turun n tekan Share This tu pulak . but depends laa kalau reward untuk per klik or per deal . better per click kot . hehe
Lepas tu dy akan bg penerangan about bla bla bla and when korang scroll bawah korang akan nampak kotak macam ni . korang nampak kan ayat Click To Copy tu ? aha . korang picit la sane untuk ambil link korang tew . tamat .

korang nak buat apa pulak dengan link tu ? well korang tengok kat blog sy churp churp sy comel kan ? dudok je diam diam kat tepi haha . korang boleh tengok Cara letak Churp Churp Di Tepi Blog . Hope ini sedikit sedikit membantu  korang . btw kalau belum ad yg join tekan sini ye :)

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini