Cara ambil URL image !!

Views
Hello ! malam malam buat tuto macam best jugak . bhehehe ! okay laa before ni sy takpenah pon aja org cre nak amek link image kan ? well jom tgk ni . sy buat kan special untuk lily . cewah hahahah
behehe . senang je cik liliey ! acam ni . fes pegi masok dekat tempat yg awak nak amek URL gambar tu . lepaih tu tekan KANAN mouse awak and akan ad kuar satu kotak kan kan kan ? contoh nye macam dekat bawah ni .
Lepaih tu , tekan laa Copy image URL . tada ! siap . as easy as A B C . haha merapu daa . btw tanampa ke yg dalam kotak merah tu ? hah ni dia sy besarkan ye;
Tuuu diaaaa XD besar tak ? besar tak ? kalau tanampak sy tatau nak buat cane dah . btw komeng tu dari post Letak Churp Churp tepi blog . sebab tu image yg sy amek tu berkaitan dgn churp churp . anyway sy tahu awak sayang saya . tekan laa satu churp churp sy XD nak kene tmpar betui ayat sy anyway slamat mencuba !

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini