Cara cek duit Churp Churp

Views
Hehe ! soryy ~ kecik betui kan tlesan shout sy ? nnt sy ubah alek bg besar haha anyway ni ad org ask cmane nak tengok brape duit kutipan Churp churp kite , ecewah mcm la sy pandai sgt . well soklan mesty la d jwp en ? okay cmni cre nak cek duit churp churp;
1. Tekan sini dan sini.
2. Masuk dalam page Churp churp
3. Tekan butang Rewards yg kat atas tu
4. Kalau nak tau lebih spesipik boleh tekan sini

HEHE !! tak susah kan ? btw bagi sape yg nak join tekan sini. and bg yg nak tahu lebih banyak pasal churp churp boleh tengok kat Sneak preview tu and then tekan Tutorials and stuff > Info and tips hopely boleh bantu korang . babaii ~

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini