Cara letak iklan Heartbeat

Views
Hik hok ^^ well akak pun baru join heartbeat ni . so mungkin akak belom mahir cewah ~ anyway sy use template classic so maybe bolee la cikit2 help awok ^^  ;
Classic Template
1. Dashboard > Template > Edit HTML
2. Find these code
</Blogger>
3. Copy code heartbeat tu lepas tu paste dekat bawah code tadip
4. Preview n kalau tadep yg takene save
P/s : Ini kalau korang nak letak bawah post entry

Bagi yg use template lain jan risau , ni ado jugak pasai tu haha
Design/Layout template
1. Dashboard > Design > Page elements > Add gadget > HTML/JavaScript
2. Copy paste code heartbeat tu then save
3. Drag sesuka hati dmane korang nak letak
4. Preview and sekali lagi f tadepe yg aneh save

Cara ambil code Heartbeat acemane ? Mai tekan sini :)

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini