Wednesday, 14 December 2011

Cara naik kan reward churp churp lelajuuu~

Oww momma ~ You're so hot for meh . muahh :* okay ai admit that ai gemok :p tapi tinggi ai da lebih dari mommy ai hehe ! ai rase ai gemok gilee woo ~ nak diet ni heh ! lari topikk ~

Siape yg tak tahu churp churp tu ap mai boleh tekan sini sini sini sini dan sini . wuishh ? banyak nye ? standed lettew . so jangan memalu nak tekan ye . okay cemane nak cepat cepat naik an jumlah duet tew ? mai tekan sini , sini dan sini  . tak akan menyesal punye :)

Okay selesai . so macam tu laa cmane nak naik kan jumlah duet churp churp XD senangkan ? HEHE !! slain tu , korang boleh share dekat Twitter , Facebook or tempat tempat lain lagi . Macam tu laa ai naik kan duet ai . tapi , kalau spam korang tak akan dpt ap ap .

nak tahu something ? Kalau korang klik churpy org lain , org lain akan klik churpy korang jugak . jgn jadi penipu untuk mendapatkan keuntungan untuk diri sendiri :) pk org lain jugak heh ! siape nak join mai tekan sini . tak perlu bayar pon :)  Assalamualaikum
Share:

4 comments:

  1. sending many msg to many tempat :'D susah nak terang kn iffah najihah

    ReplyDelete
  2. akak , saya still tak faham .

    ReplyDelete
  3. Betul ke tekan orang lain punya, yang kita pun naik? O.o

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini