Sunday, 4 December 2011

Cara tag orang dalam post

Heh ! maybe korang tahu cmane nak tag org , tapi ad jugak yg tak tahu :)
so mari ai aja . ceh ! XD

1. Tules ah name orang tu kat dalam post korang ye
2. Mark name orang tu .
3. Nampak ayat Link yg kat atas tuu ? Sila picit haha
4. Letak URL blog org tu kat dalam sane and click OK
5. Publish post tu and copy link post tu .
6. Pegi CBOX or Shoutmix org yg awak tag tu and gtaw laa dy yg awak tag dy XD
Sonang je kan ? hehe harap paham  . Thats all . Thank you
Share:

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini