Change Comment Form

Views
Hikk hok ! knape ye sesetengah blog cre nak post comment berbeza? snanye korang boleh tukar :)
See ? ad yg full page , pop-up window and yg embedded bwh post korang tu . so which is better ? Well for yg suka hias hias maybe korang ssuai dgn Embed below post tu . korang boleh customize jadi comel . tekan sini untuk tgk cara bg comment box comel . kalau yg suka buang masa readers pulak boleh SANGAT use full page XD bg yg sukakan kepantasan boleh use pop-up window tu . like mine :) tacaye ? cbe bagi satu komen :p

So mcemane nak buat ? 
1. Dashboard > Setting > Comment
2. Korang scroll je g bawah then akan jumpa tick tick macam kat ats tu
3. Korang tick yg korang suka , then save .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

3 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini