Change "Comment" words to your own

Views
Tadaa ! tak penat ai nak printscreen . hehe . dy ask pasal nak ubah wurds komen tu kan ? Well , ai tak tao dy pengguna template ap but sy tolong :) bagi pengguna template layout/design ;

1. Dashboard > Design > Page element
2. Korang nampak tah yg besar tu ?? Yg ad tles Blog . tekan edit then korang akan nampak word "Comment" . So korang ubah laa dgn sesuka hati XD
3. Save , preview

Emm meby korang tak an paham sebab ai use classic template n ai tak dpat printscreen  . mehehe tekan sini , sini dan sini . hee . bestkan ? hahahahahah lol acah aje . meh g sini untuk lebih info :)


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

1 comment:

  1. hye , tapi macam mana kalau kite guna blog yang baru tu? yang warna putih-putih tu...? , tapi template saye denim ..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini