Churp Churp ?

Views
tweet bird
HEHE ! Jelly laa tengok orang join bende ni (o\\o) Ramai cakap ini boleh bantu kita buat duit poket . heh . kalau miraa nak join boleh kan ? Bukan susah pun nak jooin . jom jom tekan sini kalau nak join Churp Churp :)

Miraa tana buat entri panjang2 nanti tade nak read , heheh . so kalau nak tahu  lebih pasal Churp Churp ni , boleh laa tengok FAQs dy . and mcamane nak Share sume sume tew . hihi . Btw tolong miraa click plishh XD

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

5 comments:

  1. kite sama lar.. kite pn ada join churp2... nanti awk klik lar churp2 sayay.. then saya akan klik churp2 awk balik.. sama2 untung...^^

    ReplyDelete
  2. sye da klik..t tlg klik yg sye pnye plak yer..^^

    ReplyDelete
  3. nakjugak. kite baru je buat tadi. jadilah org pertama click. kalau sudi.
    http://my.churpchurp.com/nakjadimuslimah

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini