Churp churp??

Views
Hmm skali lagi pasal churp churp heh peduli ap sy . kne la jawap kan bila da kne tye . okay . read bawah ni yer .
Churp churp ni yg mcm kat tepi blog mira tu . yg iklan iklan . kalau takpaham lagi mai tekan sini . hah . mcm tu la churp churp . fungsi dy ?? untuk menambahkan pendapatan :) contoh nye kte kne bagi rewards untuk setiap klik . satu klik = RM0.20 . da kire banyak la kan ? bayangkan kalau ad sepuluh org tekan ? dapat RM1 en ? bayang an kalau seratos then beratos ratos lagi laa . tapi kalau kite sendiri yg tekan tak main ah :) and kalau kite spam link churp churp tu dekat memane pun tak akan masuk rewards tu haha . berminat untuk join ? mai tekan sini ye :) kalau tapaham tye je , insyAllah sy jawap :B

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

  1. HHA , famous pulak sy kat belog miraa :) anyway thankss , dah paham dahh :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini