Monday, 5 December 2011

Comeback Post & Superb Blougies Winners

Agak lama jugak laa aku tak bukak laman so-sial haha bukan ap , banyak benda yg aku taley elak kan . salah satunya ialah aktiviti makan . aku tak habis habis masak jak bebrapa harini . roll down lew kalau nak tengok antara makanan yg sungguh tak menawan yg aku makan haha
  
  
Keje kalau kat umah tak lain tak bukan makan C: aku tak kesah pun orang nak kata aku gemok . hello ? Anugerah weh , kalau badan macam biol-lah skali pun tapi dosa menimbun buadapa? Amek kau . aku bila nak taip aku punya suka . ada aku kesah ? XD //aku tahu dosa aku lagi banyak so kita diam diam sajalah okay ? XD

Niway , tujuan aku post entri ni snanye nak bagi tau yg aku malas da nak kumpul hadiah  haha . so aku da jumpa pemenang ke ? well korang sendiri da tahu pun . sape soh tak diet kan blog mehehe . okay , ekonomi mendadak jatuh =.= so what you got is what I have . deal ? lagipun aku bagi dua katgori . heh , okay then meh tengok sape yg bagi blog dy sehat ;

Layout/Design:
First Place
Iera - 35.44 KB
Second Place
Farinah - 38.6 KB
Third Place
Farra Izzaty - 40.44 KB
Fourth Place
Iffah Fakhira - 41.39 KB
Fifth Place
Nurul Khairana - 47.52 KB

Classic Template/Others:
First Place
Myzatul - 10.14 KB
Second Place
Syahirah - 10.31 KB
Third Place
Edriana - 11.8 KB
Fourth Place
Mushie - 13.52 KB
Fifth Place
Betty Carolina - 14.13 KB
So dengan ini aku dengan tak malunya aku nak mintak ;
o    Full Name :
o    Contact number :
o    Networks operator : E.g . Maxis , Celcom or DiGi
o    Address :
Dengan siapa pulak aku mintak ? Well semua name yg ad dekat atas tu tak terkecuali ye unto bagi aku sume manatang yg aku nak kat atas tew . Pastikan aku dapat soploh XD wah ap yang aku mengarudkan ni heh ! Keputusan adalah muktamad . mungkin kalau korang timbang alek akan brubah berat tu . aku timbang use link contest yg korang join tu . adil kan ? heh ! mengarut tak tentu pasal .

BAGI KAT DALAM COMMENT POST NI . KALAU MALU SANGAT , BAGI KAT FACEBOOK SAYA :D okai tata

Nota kaki ayam belanda masak kicap pedas : Posting goodies lame lagi kud . Sebab skg niyh mom tanak bagi aku kuar umah walau pun nak pegi ankad kain yg tgh besidai heh !!  So kalau tahun depan boleh ?  HAHA !!! lagi satu Goodies tu mcm tak banyak sangat use . nanti aku perbanyakkan . okay malas da nak taip haha aku semakin jahat oh -.-‘ maaf atas penggunaan aku . and maaf lagi skali atas hadiah yg dah tak menarik C’: aku hanyalah insan biasa . hehe !! <3
Share:

10 comments:

  1. wah ... name hanah tersenarai . happynye ;)

    ReplyDelete
  2. WOW! i got the fifth place. Happy! HAHA. ok. later kau :) Thanks miraa :D

    ReplyDelete
  3. =.= okay , tak ada pun yg nak pesen .

    ReplyDelete
  4. Thrid place! Thanks ;) Nanti saya post address, contact number etc kat Facebook. Btw, my full name, Nur Adibah Adriana. Facebook name , Adibah Adriana. Thanks !

    ReplyDelete
  5. yeahh , ALHAMDULILLAH ! nnty saie pm dekat facebOOK wokeyh .

    ReplyDelete
  6. eehh ~ silapp akuu nak bwat paa p bgii address kat kw ? hahah . kang kw yerr akuu bgii requets byk2 . hahah .

    ReplyDelete
  7. XD lol . kalau add tanak bagi yg lain bg jelaa XD

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini