Contest : My Picture Very Awesome by BlogBiruLangit

Views
Dalame tak join GA or contest , so kalau anda berminat sila picit BANNER yg comel dekat atas neh ye :3 Jom laa join reramai . Im in this contest :) Hadiah best !
Random tagyy : Betty , Nurin
Blog Azza :Ringan  Berat
HEHE ! miraa jenis yg straight to the point. miraa rse Azza just perlu remove effect yg mcm sparkles tu . and kurang an sikit sidy widget . to be honest , blog Azza cantik ni berat blog Azza 100.54 KB ^oo^ setiap ad pendapat masing masing kan ? hihi

HIHI ! well here . sume sy dah buat kan kan kan ? TwT I wish I can win ! walao pon ai tahu photo ai talawa and blog ai tak awesome T^T ! Doa kan sy menangs aw dgn photo sakai tu :D and btw itu photo ori ! *edit sikit je wee

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini