Eh? Kenapa reward Churp Churp aku tak pandai naik?

Views
Assalamualaikum dalam slamat pagi . Beberapa hari yang lalu lebih lima orang telah bertanya akan kenapa duit churp churp mereka tidak pandai meningkat . haha ! lol ! pasan betui nak jadi pemberita sedangkan ayat bm pun tak lulus hehhe !! btw comel kan domo ni ? ada macam saya tak ? pang ! *tampartampar pp sendiri*

So back to top . Knape tak nak naik naik ye ? So now semakin ramai yg tidak sabar serta telah melanggar permainan Churp Churp ni . Apa yg korang BOLEH buat ialah ;
  • Share link tu dekat Twitter
  • Share link tu dekat Facebook wall
  • Share dekat laman laman sosial lain . Cthnye ms , fs n ym
  • Emailkan dekat kawan korang yg mungkin berminat 
  • Iklan kan di tepi blog macam saya . tekan sini cara nak buat
Senang saje kan ? slain tu bukan saje ad yg korang patut buat . er ap la maksud sy ni haha . well kalau dalam game ada yg perlu d buat dan yg tidak boleh di buat kan kan kan ? so ini antara yg korang TAK BOLEH buat ! ;
  • SPAMMING ! oh oh ! jauh kan diri anda dari buat mcm ni
  • Share dekat laman yg ada unsur lucah
  • Gunakan taktik automatik untuk memperbanyakkan klik
  • Buat akaun palsu samada facebook atau twitter !
Okay thats all yg sy tahu dari Churp Churp . So kalau korang rasa rewards korang tak pandai naik naik try laa stop buat benda yg tak elok . ngege ! sy mengaku yg sy pun pernah jugak buat sebelum ni . So siapa yg berminat nak join boleh tekan sini . he he he kalau tak keberatan tekan churp churp sy kat tepi tu ye :)

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini