Wednesday, 14 December 2011

End of Today ..

Entah knape tajuk jadi mcm tu . ai idok ad idea nak tules . ai angon dari tido pukoi doblas , kalau korang rse ai bgun awal tu bmksud ai tgh mengigau . sebab lappy ai tido seblah ai je senang nak on . ehe . pagi pagi da diri pegi snap photo amacam ? lawo dok ? heh ! ye ai tinggal di kampung and ap masalah ny ? mehehe . ai bangon tido teros mandi then makan . ai banyak makan harini sebab ai tanak kne gastrik macam smalam . uhuisshhh sedap beno macam nak mati . lima kali ai makan . hebat tak ? lepaih tu ai dudo rums memanjang tetibe ai jadi gile ..
Ai amek simot ai yg nipih ni then jadikan shawl serta bajuu . lawoo kan ? fashion baruu ni . siapa berani pakai ? heh . ai dudo depan webcam sambil senyum macam katak then ai bawak lappy bareng sampai laa ke malam . ai belom lagi dpt call dari bubbleman ai . uhh sedih betui . . call laa ai cepat cepat TwT bosan le asek tengok org kne call dalam tb tu ..
btw ini pic mase petang ai tangkap mase ngah basoh pinggan kat dapo . lawo tak ? Nite all . Semoge dapat mimpi yg indahh sekali . kalo korang baik tekan laa Churp Churp ai kat tepi ye . ai tahu you baik kan ? hehe . Assalamualaikum ...
Share:

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini