Freebies ? Header :)

Views
he hehe bosan sangat harini tengok tengok ad awan bentuk mcm puppy hahaha . sorry camera tidak berkualiti  . tdip miraa bukak Adobe PS and buat few header unto korang . But miraa tak ade idea ap nak tules .Maaf kan miraa kalau ayat tew ad menyerupai memane header blogger lain . miraa men entam je tles tadip haha . Right click disabled . So use Ctrl+C . Amek link dekat bawah header tu than open new tab and save pic tu bru upload jadi header .

http://4.bp.blogspot.com/-LYzXaaXjCmA/TuRSmWzvQJI/AAAAAAAABpQ/G2e3FQ1CNxo/s1600/i-love-you-dear-by-miraahussindotblogspotdotcom.png

http://3.bp.blogspot.com/-gnhBBajJg24/TuRS4hrE5qI/AAAAAAAABpY/-t-VCWPENo0/s1600/im-not-afraid-by-miraahussindotblogspotdotcom.png

http://1.bp.blogspot.com/-lxTv4AFWm48/TuRTHKsEaRI/AAAAAAAABpg/b26hnMVJnhw/s1600/just-smile--by-miraahussindotblogspotdotcom.png

http://2.bp.blogspot.com/--KBrnPxztRE/TuRTm-zMjlI/AAAAAAAABpo/2VooiuaiFJQ/s1600/what-are-you-lookin-at-by-miraahussindotblogspotdotcom.png

http://1.bp.blogspot.com/-v3IibwJumtU/TuRUIQm2QQI/AAAAAAAABpw/QlhkHSkd5Ss/s1600/captured-in-my-eyes-by-miraahussindotblogspotdotcom.png

http://2.bp.blogspot.com/-6WwFOnUQcTY/TuRU5jNU-uI/AAAAAAAABp4/7lRJvdQa0Ws/s1600/i-got-you-by-miraahussindotblogspotdotcom.png
Kalau korang amek jan lupe bagitaw miraa ye . tamao laa main senyap senyap :) tak baik tau . haha merepek je keje miraa . and kalau ad yg nak miraa customize an header tew bagitau . tunggu da 5 org nak baru miraa post eah :p okay laa Assalamualaikum .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

11 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini