Garis masa ? Timeline ? Masa garis ? Knape harus tukar??

Views
Photobucket
Oh jyeah . facebook pun nak maju jugak kann ? jangan la marah marah . Bukan blog sahaja yg boleh sesuka hati tukar tukar . Okay , semua orang sibuk tentang Facebook Timeline ni . miraa pun baru je tahu lima minit yg lalu . ye kesian miraa kan ? well nak buat acemane ? mesty ramai yg akan terkejut lepas ni ;D

Dikatakan bahawa fb tl ni membolehkan korang tengok post post terdahulu korang even post mase korang mula mula main fb . iskk ~ nasib baik laa miraa buat account baru so no post yg memalukan . haha ad jugak yg kate fbtl ni mengetepikan privacy fb seseorang . oh miraa tak paham ap diaa mksudkan . well entah . egege .

Facebook ikot jejak mySpace ? oh oh oh ! ramai yg kluar dr ms sebab memacam yg dorang ubah sana sini en ? bagus laa tu . takde main fb takde maki maki takde gado gado o ngumpatmampat . main Twitter je la kan ? haha men follow follow . kalau tak mcm blog . ngeh~

Yg best "sikit" pasal fbtl ni , ad pulok banner/header dekat atas . fuhhh ~ mcm best jugak lol . mungkin ini salah satu ubat penenang bg mereka yg da mula maki maki pasai muka buku baru ? oho ho oh contoh nya seperti photo kat bawah ni yer ~

Macam bodo je pic atas ni hahaha !Kalau korang nak tengok lebih banyak pegi sini yer . tapi cool . kretif . tak macam miraa pon haha . well terasa nak tukar but damly malaaaaaaaas t-.- eheh So miraa da tukar ke ? op kos laa belom . miraa malasnak buat sume sume mende tu . miraa taknak blajar ke cre cre gne ? oh nono ..mmg nak laja tapi malas sangat . so bia je la dy brubah n miraa laja sendiri meheh ~

tarikh yg d tetapkan untuk fb btukar ke fb timeline ialah 22 Disember 2011 .alaa lagi brape hari je pun . so yg nak laja awal awal boleh tekan sini . miraa nak menikmati saat saat akhir use facebook yg biasabiasa ni .LOL

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini