Monday, 26 December 2011

GASF : Canceled

I'm sorry for canceling this GA , its not like what you guys think . Sy bukan gila LIKE and gila FOLLOWERs . So pade mreke yg pk sy gila likers and gila follower boleh laa un-like and un-follow sy . I'm sorry for disappointing you all . I asked my mommy about this GA she's okay . But dy cakap yg perlu ingat saya ni tauhn depan SPM . so mungkin tak akan terurus GA ni then nanti sy akan di cakap penipu . So for those yg dah join sy akan buat blogs review ye ? and insyAllah akan sy spam dekat group blog XD acah aje . Korang , sy minta maaf tauu T^T wuuu wuuu 
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini