Sunday, 18 December 2011

How to credit someone =.= ?

kalau dulu sy sukaa sangat guna animation monyet monyet ni . comel kan ? walau pun buat muka monyet haa . sy ad banyak dekat folder . sy dnlod byk byk mase tu . chop ! thats not what this post was born to =.= read this yeah ;
mi ha ha . tak tau pulak ad org ask . sebab smalam ribut taufan merasuk diri sy sampai lappy dapat tamparan discreen ngaaaaa . nak bagi credit dekat org bukan susah pun act . korang boleh letak kat bawah post something tu mcm ni ;
bla bla bla , blabla bla blaaaaaaa .
Credit : Someone
Senang gile mile kan ? wait , knape sy tak penah bagi credit dekat org sblum ni ? well itu sebab saya mula buat tuto mase umo yg muda . muda ? oh gosh . sy belom tahu menahu ap ap so men entam kromoh lew kan ? :) kalau benda dekat atas tu susah korang buat laa dekat sidebar ke ;
Credit
Google : for the bla bla bla
Si bla bla bla : for the hohoho
Tidak kah ini sesuatu yg senang ? hehe ! jyeah ! sy bodoh mase mula blogging so sy mmg tak tao bagi cdt dekat org . now the blog yg banyak bantu sy da kne delete acemane nak bagi cdt kan kan ? *jangan nak amek alasan mcm aku* ki ki ki . so ini dikira tuto jugak ke ? XD lols !

"Jangan lupa diri. Ingat lah mereka yg buat anda berjaya. Jangan jadi kacang yg melupakan kulitnya. Its not good for your health. boo !"
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini