iPHONE 4s ? saya mahu ! T^T

Views
baru kejap tadip story pasai hp ori and tak ori and pasal tak mampu ad iPhone . but deep in my heart , I really wanna get this phone lol . kalau tak pun nak yg ini . eh ? kejap kejap .. daa ad ye kat Malaysia ? fuhh ~ lagi laa saya nak T^T
Tengok laa betapa anggun nye hp tu . kalau nak yg ini . mesty tak dapat pnye laa ;) mommy mesty akan cakap yg "Hp sume same je gune dy . jgn nak mengada" . amek luu ~ haha
So impian sy untuk mendapatkan iPhone 4s ni terhenti macam toh je laa == for those yg nak dapatkan hp uw tekan sini dan tonyoh sini ye korang . miraa nak menangis kejap . haha lol

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini